Idag är den här. Dagen som alla känner sig tvingade att äta/grädda våfflor på. Fast nog tycker dom om det alltid!
För alla er som har samma problem som jag hade så ta här del utav min lilla kurs.
Tips nr 1. Låt smeten stå en timma.
Nr 2.Låt våffelgärnet stå några extra minuter och bli ordentligt varmt innan användning.
Nr 3. Pensla med margarin, både botten och lock, innan varje våffla.
Nr 4. ta inte för mycket smet åt gången, då det bara pöser över och rinner utanför och bränner fast sådär jobbigt på ytterkanterna.
Nr 5. Dra ut smeten i kanterna och stäng inte igen locket på en gång, utan låt botten gräddas en halv minut innan.
Nr 6. Låt våfflan inte gräddas för länge, då den bränner fast på grund utav det.
Nr 7. Dra ut kontakten när sista våfflan gräddas, så att det sparar lite på energri.
Smaklig måltid!
25 mars 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar